8 jul 2020, 7:57

Сърцето богато 

  Poesía » De amor
481 1 0

Сърцето богато

Слънцето закри очи,
тихо слезе към морето.
В мрака ще блеснат две сълзи,
ще те чака спряло в мене детето.

Под мене жаравата гори,
от обич душата ми изгаря.
Ще чакам стъпките до зори,
денят към нощта преваля.

Пясъчен часовник дреме,
на плажа златен прах лежи.
Моята радост сърцето ти да вземе
и никога не ще да тъжи.

Сбогом не искам да ти кажа,
разделяме се само с красивото лято.
Името ти ще напиша с пясък на плажа.
Обичта е гореща, сърцето богато!

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??