8 abr 2013, 12:59

Със сърцето 

  Poesía » Otra
595 0 0

                                                                      poeta (Илко Илиев):

 

                                                                     Пишеш със сърцето си, Нинка! 

 

Да, опитвам се със сърцето да пиша.

Да се радвам, да страдам и всичко излишно

да не товари напразно моите думи.

Мостове към вас да са те. И помежду ни

 

да няма неречени тайни големи,

да няма вина, да няма проблеми.

Ако моите стùхове поне  малко ви радват -

ще бъде за мене и чест, и награда.

 

И ако случайно говорят ви нещо,

част от душата ми със вас ще се среща.

Стремя се естествено, така както дишам,

за всички приятели със сърцето да пиша.

 

 

 

 

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??