18 sept 2016, 15:41

Съществуваше 

  Poesía » De amor
259 0 0

Затварям прозорците

и дърпам завесите

на стаята

и на живота

в който ти

съществуваше 

вътре

в сърцето ми.

 

Християна Рачева

© Християна Рачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??