Вечерен горски щурец
свири на любовна магия
родена в млада приказка
озарила цветни дъги.
Вечерен горски щурец
свири на красиви спомени
без мрачни мисли
пълни с усмивки вечни.
Вечерен горски щурец
свири на любовни чувства
и нежно гали срамежлива душа,
и нежно докосва изгубена любов.
© Владимир Божилов Todos los derechos reservados