11 feb 2009, 17:53

Тайната на любовта 

  Poesía
730 0 1

Погледни ме през затворените очи -

виж невидимите качества

и сравни има ли някой

моите могъщества.

 

Чуй ме в тези шумове -

послушай какво ти говоря,

разбери от думите ми

дали искам с теб да споря.

 

Увери се сама

в тайната на любовта

и ела с мен в света

извън действителността.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??