14 oct 2006, 11:31

Така ме привлича оня влак 

  Poesía
1053 0 5
Така ме привлича оня влак!
Онзи, дето кара в посоката на мислите ми.
И трака в ритъма на сърцето!
Привличат ме релсите,
на които ще положа душата
и ще я закача за невидими жици в небето!
Ще си купя билет в посоката му!
На първата гара, ще сляза и
ще се влюбя в първия срещнат,
когото харесам.
Вечерта ще затворя очи в ръцете му
и ще си помълчим дълго и искрено
за живота и за думите, дето не сме казвали.
И когато сутринта се събудя, и видя, че
неговите очи не приличат на твоите,
и ръката му, отпусната изпод рамото - не е твоята,
ще затворя очи и ще му кажа, че -
Така ме привлича оня влак!

© ИНАаа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??