Мога да съм нежна, страшно нежна,
да бъда незрима за света,
да стихвам, да съм страстна като малка буря,
а после да се скривам и мълча.
Мълчанието понякога е много дълго
и никога не обещава край,
така внезапно идва, завладява
и отказва да подскаже
дали ще има хубав край...
© Гъсеница Todos los derechos reservados
Благодаря ти, Минка!