26 abr 2007, 6:24

Там 

  Poesía
772 0 3
Виждам те,
когато затворя очи.
Едно невероятно червено усещане
пробягва по клепките потрепващи.

Виждам те,
когато разтворя устни.
Изпусна въздишка... стон...

Виждам те,
когато усмихна се.
Там, в ъгълчето на устните...

Виждам те,
там, вътре, в душата си,
някъде дълбоко във мен.
Кажи как да го избегна,
щом целият си в мен!

© Магдалена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??