16 mar 2006, 20:54

Там... 

  Poesía
770 0 8
За какво си дошъл?
Казваш,че искаш любов?
Върви си там,от където дойде!
От мен няма да я получиш.
В душата ми вече виси само едно
счупено огледало.
Ако погледнеш достатъчно дълбоко
ще видиш себе си там.
Адът говори...тихичко ми шепне...
Изкушава ме да направя последната крачка.
А ти...ти си върви!
Моля те само за едно...
Видиш ли счупено огледало,потърси моя образ!
Аз ще съм някъде там...

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??