2 ago 2020, 19:52

Танцувай с мене 

  Poesía » De amor
619 0 0

Танцувай с мене

Впила съм се в топла гръд,
отлита хубавото време.
Прелитам от вселената, отвъд,
една любов дъхът ще вземе.

И докоснала топли длани,
потъвам във влюбено сърце.
Моето сърце в ритъм гони,
едма любов огряла като слънце.

Чакано време, очаквана радост,
докосване , появило се чудо.
Танцува в мене моята младост,
щом обичам, щом влюбена съм лудо.

В миг танца свършва,
сладостно чувство оставя.
Ражда в мене и прекършва,
една любов, която благославя.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??