13 mar 2009, 0:04

Танцът 

  Poesía
486 0 0

Танцът
На хълма,
далеч от града,
където няма мъка и тъга,
където всичко блести от красота,
двама влюбени
танцуват под лунната светлина.
Сякаш природата тази вечер е на тяхна страна.
Вятърът не духа.
Не трептят листа…
Чува се всеки удар
на горящите от любов сърца.
Разменят се целувки
на фона на нощта…
Думите са излишни,
говорят само с тела.
Душите се сливат…
Устните шептят,
кълнат се в любовта.
Тишината обгръща хълма.
Двамата забравят за реалността.
Отдават се на чувствата…
Прегърнати, танцувайки 
под лунна светлина,
двамата се врекоха един на друг във любовта.

By Poison

 

P.S. Искам само да кажа, че не се занимавам професионално с писане и затова е доста възможно да имам всякакъв вид грешки...

© Момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??