3 mar 2016, 22:24

Тази серенада, тази любов, този живот... 

  Poesía » De amor
469 0 2

 

Тази серенада, тази любов, този живот...

 

 

 

Не е нужно да се покаже луната, за да ти поднеса тази серенада...!

Не е нужно да изгрее слънцето, за да ти изпея любовната ни песен...!

Не е нужно небето да е синьо и красиво, за да ти отдам любовта ми...!

Не е нужно земята да е далечна и недостижима, за да ходим по облаци...!

 

Не откривам пак точните думи, за да ти кажа колко страстно те обичам!

И не ги откривам отново и отново, но ето че делата ми говорят вместо мене!

Не откривам пак точните думи, за да ти благодаря-как несломимо обичаш,именно мене!

И не ги откривам отново и отново, но ето че в сърцeто ти се затварям и моето ти давам!

 

Само Господ, който ме видя в тъмната ми тъмнина, успя да ми прати любовта ти!...

Само Господ, който ме откри в тунела на мъката, успя да освети пътя ми с появата ти!...

Само Господ, който търсеше скритата ми някъде надежда, ти каза -да ме измъкнеш и освободиш с вярата ти!...

Само Господ, който знае всичко, знаеше как да изтрие болката ми, запознавайки ме с нежността ти!...

 

Не ти пука, че идвам при теб опиянена, да ти казвам и нашепвам нещата за любовта...!

Нито пък на мен ми пука, че идваш осъден от бийтовете на любовта...!

Не е чудно тогава, че двамата знаем, защото го чувстваме-изпълнило е и препълнило душата ни...!

Не е чудно тогава, че всяка капка и присъда я посрещаме - в името на другия, заради честта на любовна ни...!

 

Не откривам пак точните думи...само знам, че те обичам, че те обичам много, много с целият ми живот!

И не ги откривам отново и отново, но ето че делата ми говорят вместо мене!

Не откривам пак, точните думи...само знам, че живея и творя заради чувствата ми и тебе!

И не ги откривам отново и отново, но ето че постоянно идвам, да ти пея за стиховете на тази любов и живот!...

 

Само Господ, който ме види в тъмната ми тъмнина, успя да ми прати любовта ти!...

Само Господ, който ме откри в тунела на мъката, успя да освети пътя ми с появата ти!...

Само Господ, който търсеше скритата ми някъде надежда, ти каза-да ме измъкнеш и освободиш с вярата ти!...

Само Господ, който знае всичко, знаеше как да изтрие болката ми, запознавайки ме с нежността ти...!!!...

 

”Красивите двойки по света, говорят за любовта си...”



 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??