17 may 2009, 8:06

Тази вечер звездите са прекрасни... 

  Poesía » De amor
599 0 2

 

Тази вечер звездите са прекрасни...

И тази вечер ти си там - 

най-ярката и красива от всички!

Усещам как леко ме милваш с вятъра,

чувам как замята запява най-нежната песен,

а звездите - току-що събудени - започват

вечния танц по небето!

Само Луната - самотна - ме гледа тъжно,

защото знае, че скоро се съмва!

И ти ще изчезнеш в лъчите на слънцето!

Затова бързо прошепвам "Обичам те"

и тихо се моля да стана звезда,

за да танцуваме заедно до безкрая на дните!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??