Тежък парфюм в ума ти се лее,
Тежка наслада тебе задържа,
Тежка любов - да те мъчи умее!
Тежка и страстна - скъбта ти поддържа!
Сладък парфюм към тебе се рее,
Сладък парфюм - не те задържа,
Сладост да търсиш ти не умееш
Дори окови - ти ги отвръзваш!
Не искаш мъка, не молиш сладост.
Аромат на парфюм в теб се прелита,
Добре познаваш тъга и радост,
Но страстта бързо от тебе излита.
Тежката мисъл тебе обсебва,
сладкото сякаш вече го няма,
болката силна тебе преследва,
без тежка сладост,
живот-измама!
Така искаш - да имаш много,
Но всъщност знаеш-едно ти стига,
Тъга се смее,
А болка-намига!
Плаче само душата,
Каква душа - проспаст голяма,
Нахлува по много тъгата,
Нахлува тежка измама!
Парфюмите така ухаят,
Така хубаво,толкова силно,
Успяват и теб да омаят,
Но ти не впръскваш обилно...
Наслаждаваш се на всеки аромат,
Докосваш всяка наслада,
Но всички те са дубликат,
Без твоя парфюм сърцето ти страда!
Без жалост ти нараняваш,
Всеки пред теб глава навежда,
Убивай - добре се справяш,
Без сладост всеки подвеждай!
Нека всичко с(ъс) тежест да бъде обляно,
Нека боли, нека ухае,
Мъка нека за всеки да има,
Как да се справиш - ти знаеш!
Изпитана душа, сломено сърце,
Да вкусиш нечии устни пак
Протягаш двете си ръце!
Този тежък парфюм!!!
Без него не можеш да дишаш,
Без него си зла и без чувства,
Добротата от тебе отлита...
Тежък парфюм в ума ти се лее,
Тежка наслада тебе задържа
Тежка любов - да те мъчи умее!
Тежка и страстна - скъбта ти поддържа!
© Дети Todos los derechos reservados
Поздрав и усмивка.