17 ene 2023, 14:41  

"That" feeling... 

  Poesía » De amor
482 1 0

I dreamt about a dream

I wish for it to be real

But the life is never fair

It put me on a broken chair...

 

I dreamt about a dream

The dream was kinda bright

And as always ... I was right

I felt "THAT" feeling in my guts...

Started acting like a nuts

 

I dreamt about a dream ... 

Oh .. how i wish for it that was real...

© Стефан Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??