15 feb 2013, 7:57

Ти 

  Poesía » De amor
545 0 0

Ти дъхът ми спря,

сърцето разтуптя!

Ти умът ми завладя.

Ти сълзите в бисери превърна!

Ти светът ми преобърна стана и си тръгна!!!

 

© Йолич Фокс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??