1 jun 2006, 1:16

Ти 

  Poesía
728 0 2
Тъмнина потънала в прах.
Прах във тъмнината.
Какво откриваш? Какво желаеш?
Затвори очи, усети ме.
Затвори очи допусни ме.
Аз не искам нищо. Ти търсиш, Ти желаеш.
Спираш, гледаш тъмнината...
Защо не виждаш?
Или не искаш?
Падаш, ставаш. Но за какво?
Бориш се. Но за какво?
Не знаеш!
Виждаш тъмнина, но не разбираш за какво е тя.
Искаш светлина, но за какво ти е и тя?
Кой докара те до тук? Това си ти.
Гледаш, но не виждаш.
Говориш, но не разбираш.
Чакаш нещо, но какво?
Чакаш вечно... вечността.

© Възкръснал Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??