31 ago 2006, 1:40

ти 

  Poesía
654 0 1
Две нежни очи - дъжд и сълзи,
две влажни ресници - далечен мираж,
две ясни зеници - малки звезди,
пълни с тъга - две нежни очи.

Две малки ръце - огън и лед,
две меки длани - ласка и обич,
всичките чувства в тях са събрани -
гальовни и потни, остри кат вик.

Ти и аз - радост и обич,
аз и ти - хиляди щастливи дни,
опора в живота на моето рамо,
двама през дните - аз и ти!

© Марина Кавалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • След като си го написала от сърце, това стихче - признание те прави поет, макар и начинаещ...
Propuestas
: ??:??