1 nov 2008, 16:56

Ти идваш 

  Poesía » De amor
1378 0 9



Ти идваш в нощта
и страстта пак разгаряш,
носиш див аромат и вълшебен нектар,
всяко наше докосване жарко е
и подклажда стихиен пожар.
Ти идваш при мен
и от устните  пия,
от очите извличам сияйни лъчи
и понасяш ме диво в луда стихия,
слети в шеметен танц от мечти.
Ти идваш в нощта
и пак ме повличаш
в побесняло торнадо - страстно сияние
и кръвта ни кипи, и в телата се стичат
полуделите ни желания.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??