21 sept 2010, 22:40

Ти избери... 

  Poesía
712 0 0

 Недей да пазиш любовта,

тя като пясък между пръстите се губи

и сближава ни едва-едва,

наведнъж и двамата за да ни погуби.

Ако пък ли искаш, запази от нея,

чувството на трепет, на щастие... копнеж,

за да може някой идващ слънев ден

всичкото това на друга да дадеш!!!

© Ивелина Паунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??