Ти ли, вълшебно видение,
идваш при мене в нощта,
ти ли, неземно творение,
носиш за мен красота!
Ти ли изпълваш сърцето
с толкова много мечти?
Ти ли докосваш душата ми?
Моля те с мен остани!
Нека със теб в полумрака
търсим далечни звезди!
Нека любов да ни чака
в дългите нощи и дни!
Нека да бъдем щастливи,
пак да открием света!
Нека със теб мълчаливи
тръгнем ръка за ръка!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados