15 may 2008, 10:05

Ти не... но ти... 

  Poesía » De amor
1069 0 5

Ти не... но ти...

 

 

 

Ти не разби сърцето ми, не го открадна,

не пожела със поглед да ме нараниш,


не влезе във душата ми със взлом, не я нападна,

но виж!!... от раните ми целия кървиш!

 

Не казваш сбогом - така ще ме загубиш,

 и винаги мълчиш, мълчиш, мълчиш,

но утре, щом до мен не се събудиш,

от болката в душата ще крещиш...

 

Не лъжеш мен, ти лъжеш себе си

и осъзнаваш цялата тъга, че

истините, щом са неизречени,

раняваш себе си, за да запазиш в мене любовта...

 

© Пауаа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??