3 dic 2006, 21:35

Ти пръв..... 

  Poesía
925 0 5
За първи път се влюбих-в тебе,
за първи път разбрах това-
на някого,че съм потребна,
за някого,че съм една!
Ти първи ме нарече зная-
с красиви нежни имена,
и първи ми показа рая
на обич чиста и добра!
Ти пръв ми подари звездите-
вълшебството на всяка нощ,
и пръв ми подсуши сълзите,
след ден безмилостен и лош.
Ти беше пръв за всичко мое,
дари ми нежност всеки час,
но ако трябва някой да умира-
то нека да съм първа аз!!!

© Марая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??