3 jul 2008, 20:24

ти си 

  Poesía » De amor
978 0 3

ти си моето щастие
ти си моята болка
ти си моята съдба
ти си човекът, който най-много обичам на този свят
аз не искам да ми сваляш звезди посред бял ден,

а да ме обичаш колкото и аз теб
аз избрах ти да си този, който да ме обича,

целува, прегръща и с всяка твоя целувка

да се чувствам най-обичаната жена на света

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??