23 ene 2016, 19:31

Ти си... 

  Poesía » De amor
508 0 1

Ти си моята съдба,
моята любов,моята мечта.
Ти си всичко онова, което търсех до сега,
лутайки се без посока във света.
Ти си светлината в дните ми,
ти си слънцето в душата ми,
топлината, с която даряваш сърцето ми,
любовта, с която даряваш душата ми.
Ти си музиката, с която се събуждам,
ти си тишината, с която заспивам.
Ти си всичко това за мен,
и всичко което не мога да
изрека с думи,
без теб не мога и ден,
и мечтая да бъда сега
в твоите длани.
Да ме прегърнеш силно,
страстно да ме целунеш,
да ме обичаш лудо,
и в мен да се изгубиш...

© Нат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??