27 mar 2007, 13:37

ТИ СИ… 

  Poesía
725 1 5
ТИ СИ…

Ти си горска самодива,
ти си светеща звезда,
ти си приказна русалка,
ти си златната луна.

Ти си парещото слънце,
ти си вятъра студен,
ти си шумен водопад,
ти си майски ден.

Ти си житен клас,
ти си синьото небе,
ти си степ безкрайна,
ти си бурното море.

Ти си утринна роса,
ти си сладък опиат,
ти си остров екзотичен,
ти си пролетния цвят.

Ти си детската усмивка,
ти си живата вода,
ти си облак начумерен,
ти си пъстрата дъга.

Ти си лястовица бяла,
ти си звучното пиано,
ти си сочен плод,
ти си бъдеще желано.

Ти си някаква загадка,
ти си моята богиня,
ти си всичко…
Ти си ми светиня!


© Светльо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??