9 mar 2008, 14:13

Ти си... 

  Poesía » De amor
1086 0 3


Ти си яркото слънце в студения ден.
Ти си едничката луна сред хиляди звезди.
Ти си пътят, изгубен в тъмнината.
Ти си цветната утрин в сивия ден
и топлата завивка в студената нощ.
Ти си единственото цвете в гигантска градина,
ти си блясъкът на звездите лъжливи.
Ти си сърцето, което не спира да бие
и любовта, която го изгаря!
Ти си това, което желая и всичко,
което ми трябва, за да се смея!!!

















© ТаФи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??