18 sept 2009, 11:47

Ти си дъждът 

  Poesía » De amor
653 0 5

Дъждът шепти романс любовен
и пращат капките му свежест,
а танцът им навява спомен
за дивата ти топла нежност.

И всяка капка от небето
напомня ми за любовта ни,
за лудия копнеж в сърцето
и пламъчетата в кръвта ни.

И всяка капка е магия,
струи над мен и се излива,
за мен си дъжд, една стихия -
напомняща ми, че съм жива.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??