16 abr 2010, 19:00

Ти си минало 

  Poesía » De amor
675 0 5

 

Ти си минало

 

Не искам в миналото да надничам,

отдавна те заключих там

и от тогава непрестанно тичам,

посоката дори не знам.

 

От теб се мъча да избягам,

от пагубните ти лъжи,

усмивка върху устните си слагам,

макар отвътре още да боли.

 

Не бих могла отново да те преживея,

предателството ти премного ме боля!

Знам, някой ден пак ще се засмея,

но… в друг живот - когато се родя!

© АнеблА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??