5 may 2007, 16:01

Ти си моят най-любим стих 

  Poesía
886 0 13

Ти ще бъдеш най-любимият ми стих,
превъплътил в себе си
и болка, и краски най-разнообразни,
горчива сълза, и порив на кръвта ми!

Ти си моят най-любим стих,
но и като човек те виждам аз -
всеки ден и всяка нощ си с мене...
И чувства всякакви палиш в сърцето! -

ще те изстрадам като присъда,
ще те изпия като горчива сълза,
ще те нося като кръст на гърба си,
ще съм твоя и ти ще бъдеш мой така!

Ти си моят най-любим,
от всички по-близки и далечни близки!
Ти си моя песен - тотален хит,
ти си по-жестока болка и от предателската...

26.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??