9 ene 2006, 21:14

Ти си моята Надежда 

  Poesía
1083 0 5
Дали защото бях ядосан,
Или самотен бях - не знам,
Но при мисълта за тебе,
От Надежда бях огрян.
Дали защото ми помагаш,
Или защото си до мен,
Дори когато ми е трудно,
От Надежда аз съм озарен.
Дали защото ме обичаш,
И даваш всичко ти за мен,
Дори и нощ да се промъква,
Надежда грее в моя ден!
Дали защото си далече,
Дали защото тук те няма,
Толкоз често аз си мисля
За Надеждата голяма.
Дали защото ми е тежко,
Дали защото ме боли,
Си мисля, че една едничка,
Моя Надежда - това си ти!


                      На сестра ми.

© Александър Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??