20 sept 2011, 13:05

Ти си Вяра, Надежда, Любов 

  Poesía » De amor
841 0 5

Ти за мене си Вяра,

вярвам в теб, както вярва се в Бог,

ти за мен си не просто една изневяра,

а икона, молитва, пророк.

 

Ти за мен си Надежда,

както зрънцето малко копнее за пролетен ден,

всеки път теб със копнеж аз поглеждам

и забравям за вятър студен.

 

Ти за мен си Любов,

както мъж и жена се обичат

и мечтаят да тръгнат по пътя си нов

и със погледи нежно се вричат ...

Ти си Вяра, Надежда, Любов!

 

Честит празник!

 

© Дончо Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??