17 mar 2012, 23:55

Тихотворение 

  Poesía » Otra
532 0 2

 

 

 

Тихотворение.

 

Тихо нека е в главата,

и в сърцата.

Леко да е на душата,

светлина.

Близки някак са лицата,

тъмно сини – небесата,

простота.

Няма нужда от мечти,

днес е днес,

а утре спи.

 

03/17/2012

софия-офис

 

 

 

 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??