8 mar 2016, 23:42

Тишина 

  Poesía » Otra
365 0 1

Тишина и музика –

сама съм.

Спокойна, примирена

сякаш победена.

Затворена в себе си

мисля за всички нещастия,

тъпча на сълзите корена,

търся своето спасение.

Тишина и музика,

страх и мъгла,

в сърцето ми пулсира мрак.

Безсилна - крачка да направя

седя в килията на самота

сякаш полужива,

седя сама в тишина.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Стефани недей така, моля те. Виж света навън колко е красив, отпусни се и спри да мислиш за малко, така ще се почувстваш по- добре. Поздрави и лека вечер!
Propuestas
: ??:??