Тишината боли
В миговете съзерцание.
Боли...
От самотата на тъжните вечери.
Тишината боли...
От безверие.
Пропуснати моменти.
И думи...
Дъждовно утро...
В две ръце протегнати
спира времето.
И сълзата...
боли.
Ванко Николов(Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados
неказани думи,
обичта необута
търси своите друми...
Хареса ми!