4 jun 2015, 17:49  

Тишината е секси* 

  Poesía
454 0 0

Тишината е секси.

Навред разпиляна,
вятър я вее;


пропива се във всяка пора,
запушва всяка мисъл в затвора

 

на своята мелница,
в сън видяна.

 

В тишината без мен си.

 


В тишината без теб съм.

 

Във моята мелница,

с ръце изкована,

 

всяко зЪрно намира отмора,
всеки славей възпява простора.


Вятър я носи;
на всеки се дава;

Тишината е секси.

 

 

 

* https://www.youtube.com/watch?v=VSIWeGl5BJQ

 

 

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??