9 mar 2008, 14:02

To... 

  Poesía » Filosófica
615 0 3

Разочарованието

с ловки пръсти

опипва душата ми.

Търси пролука,

за да се излее в нея.

Разочарование...

Колко страшна е

тази дума, когато

я впрягаш

за себе си!

© Зорница Аламанчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??