29 may 2019, 7:16

Точно колко? 

  Poesía » De amor, Filosófica
756 2 0

Колко ти трябва, за да бъдеш съдба,
вяра и път на желание,
жаден за още изпускаш мига...
трябва и малко старание...
Влюбване, трепети, лилави стрели,
изгубване, падане...
мъка, сълзи... 
и боли ли, боли...
Колко ти трябва, да обичаш до края...
заедно двама в ада и рая...
Многото малко е, а щастието се гради,
понякога изгнилата греда е трудно да се подмени...
И тук на помощ идва горе - редното старание...
Съдбата ти не е река с течение,
а мисъл и желание...

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??