10 jul 2024, 10:44

Точно теб 

  Poesía » De amor
131 1 2

   

       Точно теб

 

Да бях се влюбила във друг,

небето щеше да е ведросиньо.

Да бях се влюбила във друг,

ще се усмихвам мило и щастливо.

 

Но ти живота ми плени

и теб избра душата мълчаливо,

за теб докоснах ярките звезди,

разбрах, че всичко е така красиво.

 

Да бях се влюбила във друг,

сърцето нямаше да страда.

Да бях се влюбила във друг,

за мене би било награда.

 

Но аз обичам точно теб,

прекрасно мое вдъхновение.

Но аз обичам точно теб

красива болка и спасение.

 

            Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??