29 ago 2006, 14:16

Тогава... 

  Poesía
766 0 1

Тогава ти...
...ми подари нощта
с аромат на любов и
огнено-пурпурен цвят

Тогава ти...
...рисуваше с пръсти,
оцветяваше моето тяло

Тогава...
очите ти танцуваха по мен
танца на страстта

Тогава аз...
удавена в щастие,
пияна от любов
забравих за света...

В мигащите светлини
виждах само блясъка
на прекрасните ти очи

Тогава ти...
ме покани в сърцето си...
...Моля те,
позволи ми да остана там!

© Ан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • По- добро е от първото което четох. Очевидно имаш талант ,но трябва да поработиш ....мноооооого ! /4/
Propuestas
: ??:??