19 dic 2011, 11:19

Той сам ме намира 

  Poesía » Otra
521 0 1

Не зная дали всяко добро се забравя

и дали си спомняш, чак когато умираш,

но няма да спра да го мисля и правя,

дори и когато сам умът не разбира.

Аз няма да Съм, ако в мен не извира,

ако нямам него из сърцето в резерва.

Не търся на кой да го дам. Той ме намира!

И зная, че щастието тъй се измерва.

© Камелия Виденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??