1 jun 2007, 15:13

Толкова е трудно... 

  Poesía
1097 0 4
Толкова е трудно

Толкова е трудно съдбата си със теб да споделя,
толкова е трудно мечтите да осъществя,
толкова е трудно пътя да пресека,
трудно е дори Съдбата в милувка да те покори,
дори Смъртта да е близо,
близо до теб,
близо до мен,
близо до всеки от нас
и със думи шепти на висок глас:
"Не се обръщай,
не се замайвай,
гледай напред,
гледай покрай,
гледай направо,
гледай надясно,
както и не на някое ново място.
Накрая помнете
само напред и
не скланяйте глави,
защото Съдбата ще те покори!

© Ивон Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??