ТОПЪРЛАЧЕТО
Вий знаете ли що е Топърлачето?
Не искате да знаете сега!
Топърлачето ще си остане тайна,
дали така ще ви е по-така?
Изваждам го на светло Топърлачето,
аз искам да ви го покажа и греша:
вий замижали сте и не виждате,
че Топърлачето е вашата мечта.
Сега очаквате да кажа,
що за Топърлаче е това?
Няма пък, ще Ви накажа!
Оставам ви със пръст в уста!
© Лордли Милордов Todos los derechos reservados