2 jul 2008, 16:54

Тошко, липсваш ми... 

  Poesía
762 0 2

Времето минава - дълги нощи, дълги дни.

"Ще те видя ли отново?" - Всеки ден се питам...

Липсваш ми ужасно и ужасно ме боли!

Щом те няма и сърцето губи ритъм!

Трябваш ми, за да живея,

да се чувствам пак човек!

Всеки ден за теб копнея.

Всеки ден за мен е век!

А щом очите си затворя

пак ми се явяваш ти...

Няма те, а си ми нужен,

нужни са ми твоите очи!

Почивай в мир, приятелю... ;(

© Виктория Дойнова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??