25 nov 2009, 11:42

Това друго място 

  Poesía » Otra
603 0 4
пропуснах нощта
златните рибки под моста
валежите над остров бали
четирите прости правила
да бъда със себе си
още два сеанса
преди да приключи спасението
точките завъртени на място
пропадат от липса на вдъхновение
в писмо отворено 
с излишен драматизъм
мога да съм обикновена
колкото дъжд в средата на ноември
ако не съвпадат датите
иначе съм
във вътрешността на вечността
заседнала в гърлото ти
червената ябълка
сресаните коси и вързан шнур
около кръста
(който дали изобщо носиш)
ще ти продам две три чудеса
перфектна гледка
и една
незавършена история
без златни рибки и валежи
само остров
и точка с четири прости правила
друго място съм
в нощ за събуждане
напиши ме

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??