На автогарата, в чакалнята,
срещу вратата,
стоеше телевизор на стената.
Реклами.
След рекламите, във кадър -
излъчване на шоуто “Биг Брадър”.
“Две крави във обора – и айрян;
а две жени във къщата – скандал!” –
народът много вярно го е казал.
А в тази къща някой бе събрал
не две жени, а седем-осем дами,
и все с претенции за ВИП-мадами!
И помежду им като се захвана,
такава грозна крамола голяма!
Като кокошки-квачки се кълвяха.
В какви ли не пороци се виняха!
Крещяха си обидни, злобни думи.
Разстрелваха се с тях като с куршуми.
А от мъжете някакъв простак -
като се разбесня за една бира!
Руга, трещя – ще потроши всемира!
- Какви са тия? – някой ме запита.
Отвърнах му:
- Това ни е елита!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados