13 mar 2011, 15:05

Този адрес не съществува 

  Poesía » De amor
1096 0 4

От много време пиша ти това писмо
и пращам го в годината поне веднъж,
но всеки път то ми бива връщано.
И сега си знам - ще се случи същото.

На износения вече жълтеникав плик
ще пише "Да се върне до подателя" -
не е защото не залепям марка с нечий лик,
а защото местожителството ти записвам на "адрес на получателя".

Защо тогава връщат ми писмото? Къде е бедата?
Без да губя време, казвам ти - 
защото пощенските фирми по земята
не обслужват моите мечти.

© Михаил Лазаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??