23 ene 2023, 18:28  

Тревичка съм и стих 

  Poesía » Filosófica
178 1 4

Умът царувал казва,
робувал и дори,
от ранните зори,
сред патките нагазва...
Умът царувал казва.

 

В животеца ви тъп,
 с измислената драма,
е мене там ме няма.
За радост, или скръб,
в животеца ви тъп.

 

Аз просто нямам време,
не правя реверанс.
Живейте, като в транс,
щом злоба ви обземе.
Аз просто нямам време.

 

Тревичка съм и стих,
тъй мъничка и дребна,
вас призраци ви дебнат...
Отдавна ви простих,
тревичка съм и стих.

 

Умът царувал казва,
робувал и дори,
от ранните зори,
сред патките нагазва...
Умът царувал казва.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??