30 abr 2020, 12:14

Тридесет години орис 

  Poesía » Civil
1086 1 1

Спи народът и нехае

даже и за своя дял,

да мълчи само знае

и затуй е оскотял.

 

И стадото върви напред

към глутница вълци гладни,

що възползват се, че няма ред,

що ненаситни са и за кръв жадни.

 

Тридесет години туй продължава,

а ние на слепи се правим.

Такава ли искахте държава?
Добре сме...ама ще се оправим!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??