28 jun 2005, 23:31

Тринайсетия 

  Poesía
870 0 2

Четиринайсет каменни стени
заобиколени с вода и бодлите
на тръни вечно будни пазители
четиринайсет поклона преди
да изсветлее зората и звездите
още са бледи, а ден и нощ се
докосват неуловимо за очите
четиринайсет пъти ще заключа
всички врати видими и невидими
тринайсетият никога да не влезе

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??